Eladó lakás Szeged, 34.500.000 Ft, 83 négyzetméter
34,5 mFt
Szeged,
eladó lakás
Méret:
83 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk500810-3247076
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Szeged
Alapterület:
83 négyzetméter
Ár:
34.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10031067
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
21-50 éves
Ingatlan leírás
Eladó a Bartók téren egy 1. emeleti felújított lakás. Az épületben lift, kerékpártároló és egy zárható pince található. A lépcsőház tiszta, rendezett, a szomszédok csendesek.

A lakás jelenleg tornastúdióként működik, amit igény esetén a tulajdonos eredeti állapotába visszaállít. A szobaként funkcionáló konyha villamossági és vízcsatlakozási előszerelése megtörtént és kérésre egy beépített konyhabútort is beszerelnek. A nagyobbik szoba két kisebb szobává is alakítható.

A lakásban minden nyílászáró ki lett cserélve. Az ablakok és a redőnyök hő- és hangszigeteltek, valamint szúnyoghálóval lettek felszerelve. A belső ajtók tömör fenyőajtókra lettek cserélve. A lakás villamoshálózat is fel lett újítva. A fűtés gázkazánról történik. A nagyobb szobában hűtő-fűtő klíma van beszerelve, a konyhában a klíma előszerelése megtörtént. A közlekedő és a nagyobbik szoba parkettával, a konyha laminált padlóval, a többi helyiség járólappal van burkolva.

Galéria kialakítására is van lehetőség az álmennyezet nélküli 450 cm-es belmagasságnak köszönhetően. Jelenleg a belmagasság álmennyezettel 370 cm. A lakás alkalmas iroda, orvosi rendelő vagy akár két lakás kialakítására is.

A tömegközlekedés kiváló, a közelben megtalálható orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerboltok, üzletek. A Széchenyi tér és a Tisza part pár perc sétára található.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal.
ÉRINTKEZÉSMENTES ÜGYINTÉZÉSÜNK A JELEN HELYZETBEN IS BIZTOSÍTJA VÁSÁRLÁSI/ELADÁSI SZÁNDÉKÁT! NE HABOZZON, HA VÁSÁROLNI KÍVÁN, KERESSEN FEL TELEFONON!

FIGYELÜNK AZ EGÉSZSÉGÉRE!

34500000 Ft

Referencia szám: LK500810
Térkép
Érdeklődés
Ékes Ildikó
Az értékesítő:
Ékes Ildikó
Ezeregy Otthon
+36(30)567-6553
 
 
 
 
 
 
Küldés